والدة صغيرة العاشر من رمضان بعد الحكم على المتهم بالسجن 15 عاما: فرحانة إن حق بنتي رجع | فيديو
عبرت والدة الطفلة روناء، صغيرة العاشر من رمضان المعتدى عليها داخل حمام عمومي، عن فرحتها الكبيرة بالحكم على المتهم.
وقالت والدة صغيرة العاشر من رمضان، لـ القاهرة 24: عرفت إن المتهم مش أول واحدة يعمل معاها كدا بنتي، والحمد لله هو خد جزاؤه، وفرحانة بالحكم جدا.
أول تعليق من والدة صغيرة العاشر من رمضان بعد الحكم على المتهم بالسجن 15 عاما
وأضافت والدة الطفلة روناء: كان جبل على قلبي واتشال الحمد لله، فرحانة، والمتهم يستاهل أكتر من كده، وبدعي لكل واحد وقف جنب بنتي، وبقول للمتهم حسبي الله ونعم الوكيل فيك، وربنا يديك أشد من العقوبة اللي أخدتها، وربنا الحمد لله ما بيخذلش حد، والحمد لله حق بنتي رجع.
وكانت قضت محكمة جنايات الزقازيق، اليوم السبت، بالسجن 15 عامًا على المتهم "خيري. ص. ع"، بعد إدانته في واقعة الاعتداء على طفلة داخل حمام عمومي بمدينة العاشر من رمضان بمحافظة الشرقية، وذلك بعد إحالتها للمحاكمة الجنائية بتهمتي هتك العرض والاحتجاز غير القانوني.