بيهددني بخطف ابني.. زوجة بالإسكندرية تستغيث من زوجها: مكانش بيجيبلي أكل وضربني بعربيته | بث مباشر
استغاثت سيدة تدعى فيروز، من محافظة الإسكندرية، بالمسؤولين بسبب تهديد زوجها لها بخطف نجلها، كما اعتدى عليها بالضرب هي ووالدها.
زوجة بالإسكندرية تستغيث من زوجها
وقالت فيروز إنها بعد 4 أيام من الزواج فوجئت بزوجها يطلب منها أن تعمل وأن تدفع معه مصاريف السكن بالنصف، مضيفة: قعدت معاه بعدها 22 يوما وخلالهم شوفت أسود أيام حياتي.. وكنت بطلب منه يجيبلي أكل علشان آكل، وكان بيضربني ومرة ضربني بالعربية وعملت فيه محضر.
وأضافت فيروز أنها عادت إلى منزل أهلها وعلمت أنها حامل ثم أخبرته بذلك لكنه طلب منها أن تجهض الجنين فرفضت، موضحة: مبيصرفش عليا خالص ولا موفرلي مسكن أعيش فيه وأنا لسه على ذمته.
وواصلت فيروز: روحتله أنا ووالدي نحاول نتفاهم معاه ونوصل على حل بالحسنى لكنه ضربني بالرجل في بطني وأنا حامل في السادس، وضرب والدي بالمكواة، وحررنا محاضر بدا وأخذنا حكم ضده.
واستكملت فيروز أنها أنجبت طفلها ثم ساومها على تسجيل الطفل، مضيفة: مكانش عايز ييجي يسجله، ودلوقتي بيهددني إنه هيخطفه.