سيدة في دمياط تستغيث من ابتزاز جارها بعد رفضها الزواج منه: أخد صوري وبيشهّر بسمعتي| بث مباشر
شهدت إحدى قرى مركز كفر سعد، في محافظة دمياط، واقعة تعرض سيدة للابتزاز والتشهير من جارها لرفضها الزواج منه، حيث هددها بصورها التي اختلسها من هاتفها دون علمها.
وقالت مي، منفصلة ولديها طفلة، إنها تعيش مع والدتها هي وطفلتها فقط، ووالدها متوفي، مضيفة: جاري اتقدملي أكتر من مرة وكلم والدتي، لكن أنا رفضت علشان كنت عايزة أعيش أربي بنتي بس.
سيدة بدمياط تستغيث من ابتزاز جارها بعد رفضها الزواج منه
وأضافت: موبايلي باظ وجاري عرض على والدتي إنه ياخده يصلحه، وبحسن نية وافقنا على طلبه واديته الموبايل، لكن اكتشفت بعد فترة إنه أخد كل صوري واتواصل مع الناس اللي بشتغل معاهم، وطلب منهم إنهم يرفدوني من الشغل وإلا هيشهّر بيا.
وتابعت بأنه أنشأ صفحات على مواقع التواصل الاجتماعي ونشر صورها وابتزها من رقم مجهول، مضيفة: كان بيتصل بيا من أرقام غريبة ويبتزني، واتسبب في قطع أكل عيشي.
واستكملت مي: كان بيمشي ورايا وأنا رايحة شغلي وعارف كل تحركاتي، وكان بيضايق بنتي وقعدت فترة رافضة تروح المدرسة والدروس بسببه.