المشرف العام
محمود المملوك
المشرف العام
محمود المملوك
رئيس التحرير
مروان قراعة

فرحة زوجين فائزين بقرعة الحج في بورسعيد: مكناش مصدقين نفسنا.. وهندعي لفلسطين | بث مباشر

سادت حالة كبيرة من الفرحة بين زوجين من محافظة بورسعيد، بعد فوزهما بقرعة الحج، حيث شعرا بسعادة كبيرة عند سماع خبر قبولهما في قرعة الحج.

وقال الزوج أحمد السيد سليم عبد الرسول، مكنتش مصدق نفسي، دي حاجة كنت متمنيها من ربنا والحمد لله ربنا ادهالي لإنها أفضل نعمة.

وتابع أنه تقدم بأوراق الحج له ولزوجته قبل غلق الموعد بيومين فقط، مضيفا: بقول لزوجتي هروح أقدم قالتلي ما يمكن منجيش قولتلها هنعمل اللي علينا ونقدم.. دي أفضل نعمة ربنا كرمنا بها، كنت بصلي الفجر وأنام وأقعد أدعي إن ربنا يوفقنا ونقبل في الحج.

وعبرت الزوجة عنايات، عن فرحتها أيضا بقبولها في قرعة الحج قائلة: فرحة عظيمة إن اسمي يتنده ما بين كل الناس دي.. دا فضل وكرم عظيم من ربنا عليا، والحمد لله رب العالمين.

واستكملت عنايات: وأنا بقدم كنت دايما بقول لزوجي إني عندي ثقة بالله إني إن شاء الله هطلع أحج، وإن اسمي هيتنده.. ودايما كان عندي ثقة بالله.. وبعد ما سمعت اسم زوجي هللت من الفرحة، وإما سمعت اسمي مكنتش مصدقة نفسي.. وإن شاء الله هندعي لفلسطين.